Despre companie

Tigari electronice originale si accesorii!

Compania noastra isi propune sa va ofere tigari electronice si accesorii la cele mai bune preturi din Romania!
Comercializam tigari electronice si accesorii doar de cea mai buna calitate, fabricate de cele mai renumite companii din domeniul tigarilor electronice: Joyetech, Sailebao, Microcig, Bogetech.
Lichidele DEKANG (cel mai mare producator de e-lichide din lume) importate direct de catre compania noastra sunt gata imbuteliate de producator, nefiind diluate sau divizate.

Despre tigara electronica
Tigara electronica distribuita de compania noastra este un dispozitiv de vaporizare cu ajutorul caruia se pot inhala doze de nicotină sau non-nicotină sub forma de vapori. Este o alternativă sanatoasa la produsele de fumat ce conțin tutun, cum ar fi țigările, trabucurile sau pipele.

Țigara electronică este concepută sa ofere gust și senzație fizică similară cu a țigări din tutun, diferentele majore constand in faptul ca tigarile electronice au doze de risc mult mai mici pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, nu polueaza mediul inconjurator si reduc semnificativ cheltuielile necesare pentru a acoperi ratia lunara de tigari obisnuite.
Vaporii inhalati din tigara electronica sunt total lipsiti de componenţii cancerigeni ai ţigărilor obişnuite, nu conţin si nici nu produc gudron, cianuri, plumb, arsen, bitumi şi nici alte tipuri de reziduuri dăunătoare sănătăţii.